Price: 30000.00 ₹

Description

Is anti-wind bankbiljetten chemische ontworpen om overtollig gecoate stof te verwijderen. SSD universele oplossing werk beter wanneer combineren met activering poeder. SSD-oplossing Een graad in vergelijking met andere SSD-component het efficiënter en geven een snel resultaat. SSD universele oplossing kunnen ook gebruik maken zonder poeder zijn.

SSD oplossing te ontbinden gecoate stof en veilig en efficiënt te verven zonder beschadiging van de noot kan schoon in een paar seconden worden bij het toepassen van de juiste SSD-oplossing en de noot kan verandering in elke bank zijn zonder angst.

Zuta s4, ze allemaal te helpen bij het verwijderen van overtollige kleurstof in uw valuta of zwart geld.

CS Vectrol Plakken algemeen bekend als vectrol pasta is een chemische verbinding die wordt gebruikt bij het schoonmaken van zwart gebeitst en kleurstof in lood aantekeningen.

Het is de pasta dat de chemische inhoud in de gereinigde zwarte dollar of zwarte munt verwijdert. In het geval dat het reinigingsproces is voltooid Vectrol pasta verwijdert de chemische geur en kleverige resten die het verkrijgt uit de ssd oplossing en humane poeder gecombineerd. Voor meer informatie over de samenstelling van dit product kunt u ons mailen en het onderwerp duidelijk gelabeld vectrol plakken.

CASTROX OXIDE HQ45, Deze plakken zijn bewezen te werken aan onleesbaar valuta, Coated notities, anti-wind notities zwarte en groene dollar, euro en in lokale valuta reiniging.
KANTOREN: HONG KONG, SPANJE, India, China, Egypte, Thailand, Cambodja, Engeland, Zweden, Maleisië, Indonesië, Turkije, Canada, Algerije, Pakistan en Dubai.
Bedrijf E-mail: Drpierochemicalsolution@gmail.com
E-mail: drpierochemical@gmail.com
No: +9196434986669

More Details

Total Views:7
Reference Id:#529116
Phone Number:+919643498669
Current Rating: /5 0 Vote
Copyright © 2018 |   All Rights Reserved |   tuffclassified.com |   24x7 support |   Email us : info[at]tuffclassified.com